jasna-a-tatranska-lomnica-lyzovacka-za-1-euro-uz-zajtra-vecer-winter-open-party-v-jasnej

Pridané dňa 17.12.2009 - Autor: SKI INFO.SK

clanok_20091217164110

clanok_20091217164110

Už zostáva iba necelý jeden deň do štartu zimnej sezóny v strediskách najvyššej kategórie na Slovensku, v rezortoch ktoré na základe hodnotení záujmového združenia Lavex môžu používať
5 hviezdičiek kvality
, ide o strediská Jasná Nízke Tatry a Vysoké Tatry, Tatranská Lomnica.

Prvý deň lyžovačky, 18.12. si budú môcť milovníci zasnežených zjazdoviek, tak ako sa avizovalo už minulý týždeň, užiť len za symbolické jedno Euro.
Okrem prírodného snehu v strediskách premenili100 000 m3 vody na bielu snehovú pokrývku.

V prvý deň sa predpokladá spustenie zjazdoviek v Jasnej - Biela Púť, Záhradky – FIS, v Tatranskej Lomnici pôjde o zjazdovku na Čučoriedkach. Cez víkend k nim pribudnú aj vylepšená zjazdovka Vrbická, ktorá je pri novej 8-miestnej kabínke v Jasnej a vo Vysokých Tatrách to už bude aj trasa od Čučoriedok až dole do Tatranskej Lomnice. O aktuálnej snehovej pokrývke v strediskách informujú web stránky www.jasna.sk a www.vt.sk.

Strediská upozorňujú tiež na posledné dni, kedy je možné zakúpiť zvýhodnené skipasy v predpredaji, ktorý končí 23.12.09 a naviac hotely v okolí stredísk predlžujú zvýhodnené pobytové balíky SKI Štart aj na obdobie Vianoc, čo poteší každého kto chce tento krát nechať prípravu vianočného menu aj programu pre rodinu, či priateľov v rukách profesionálov.

Takže svahy na prvú lyžovačku sú pripravené a jedno euro je určite silná motivácia prísť do Jasnej a do Tatier. Naviac i DJ Tlama po skvelej lyžovačke v Jasnej pozýva na prvú zimnú disco párty, vstup na párty je zdarma a pripravené sú aj zaujímavé darčeky.

V Jasnej a v Tatrách to už od zajtra žije tou pravou lyžiarskou zimou...