Zimné študentské hry 2013

Pridané dňa 29.11.2012 - Autor: SKI INFO.SK

Zimné študentské hry

Zimné študentské hry

Zimné študentské hry 2013 sú podujatie pre všetkých študentov s mladých ľudí, ktorí milujú šport, zábavu a stretnutia s novými ľuďmi. Ide o druhý ročník tohto eventu, keďže už minulý rok prebehol pilotný ročník, na ktorom sa zúčastnilo 121 účastníkov. 

Vďaka úspešnému nultému ročníku sa Apache Entertainment spolu so Študentskou radou vysokých škôl a Erasmus Student Network Slovakia rozhodli pokračovať a spraviť z tohto eventu každoročnú tradíciu, počas ktorej sa stretnú študenti nielen zo Slovenska ale aj zo všetkých kútov sveta. Účastníci budú mať možnosť porovnať si sily v lyžiarskych a snowboardových súťažiach a spoločne sa zabaviť počas kultúrnych večerov, ktoré budú sprevádzané koncertmi slovenských kapiel a DJ-ov.

Kde a kedy môžete zažiť dávku vzrušenia? 

V dňoch 15.-17.2.2013 v Jasnej v hoteli Liptov sa stretneme s približne 150 mladými ľuďmi, ktorí budú mať možnosť vyhrať skvelé ceny v zjazde a slalome na lyžiach či boardoch. Počas celého víkendu na Vás čakajú sprievodné akcie ako napríklad lezenie na krytej horolezeckej stene, preteky autičiek na ovládanie, pingpong, či stolný futbal, ako aj outdoorové aktivity- spúšťanie na lopároch alebo hľadanie pokladu.

V piatok ako aj v sobotu sú pripravené dve skvelé Carat party plné zábavy a živej hudby. Tento rok sa Vám predstaví kapela Bright Eye, Djský set Matwä & Papa Django, housovo-saxofónové duo Matenko Halák a Roman Kováč; no a v neposlednom rade Vás na parket vytiahne DJ Káčko. Ešte stále však čakáme na posledného účinkujúceho, ktorým bude kapela, ktorú si zvolíte práve Vy - fanúšikovia. Momentálne hľadáme mladé kapely bez publikovaného albumu, ktoré majú záujem predstaviť sa na Zimných hrách. Počas decembra bude prebiehať hlasovanie fanúšikov o top kapelu na Facebooku.

Tak neváhaj a zaži najlepší víkend zimy 2013!

Viac info nájdeš na www.zsh.sk alebo na Facebooku Zimné študentské hry 2013. 

Tagy: akcie, chopok, jasna