Čo je nové v lyžiarskych strediskách: Všetky články tu

Pridané dňa 11.12.2012 - Autor: SKI INFO.SK

Máme radi novinky!

Máme radi novinky!

Lyžiarska sezóna 2012/2013 priniesla azda najviac noviniek v lyžiarskych strediskách. Či už ide o nové lanovky, zjazdovky, vylepšené zasnežovanie, alebo služby, túto sezónu sa máme naozaj na čo tešiť. V tomto článku sú zosumarizované všetky novinky, ktoré boli publikované na www.skiinfo.sk . 

V článku o novinkách z Parku Snow Donovaly, sa dozviete, že Donovaly a Malinô brdo uzavreli partnerstvo, ktorého výsledkom je, že na 2 a viacdňové a sezónne skipassy si môžete zalyžovať v obidvoch strediskách. Dobré nie? K ďalším novinkám patria vylepšený detský Funpark a aplikácie do mobilov.

Večerné lyžovanie dominuje ďalšiemu článku o strediskách Ski Bachledova a Snowparadise Veľká Rača Oščadnica. V Ski Bachledova si  môžete zalyžovať (ak ste nemali dosť cez deň) aj na večernom lyžovaní s tým istým skipassom, pretože cena večerného lyžovania je v cene celodenného lístka. Ski Bachledova vylepšila aj atrakcie. Lepšie uvidíte po tme na svah v Snowparadise Veľká Rača Oščadnica, pretože stredisko vylepšilo a zrekonštruovalo osvetlenie a majú najdlhšie večerné lyžovanie na Slovensku V stredisku pribudli aj skibusy a skvalitnili sa služby. 

Viac snehu bude v lyžiarskom stredisku Orava Snow, v ktorom nvestovali do techniky na výrobu a úpravu snehu. Keď sa rozhodnete navštíviť stredisko, tak budete mať aj kde zaparkovať, lebo zvýšili kapacitu parkovísk. V Tatranskej Lomnici premiestnili pokladne a je aj nový aprés ski bar. Naviac lanovka v Lomnickom sedle dostala koženné tapacírovanie, takže nás tam nebude tlačiť zadok ani chrbát :). Toto všetko a viac sa dočítate v tomto článku.

Dostávame sa ku koncu preľadu a zároveň k stredisku Jasná, kde je tých nových vecí požehnane. Ako sa hovorí "po sto rokoch" je prepojený Sever s Juhom lanovkami. Z jednej strany je špičkový Funitel a z druhej klasická 15 miestna kabínka. Na Juhu ešte pribudol Twinliner - malý výťah pre lyžiarov. Samozrejmosťou je vylepšenie zasnežovania a služieb najmä aprés ski barov. Zaujímavých článkov z Jasnej najmä o Funiteli je veľa, tak si všetky môžete pozrieť kliknutím na tento link.

Užívajte si novinky v strediskách a nezabudnite sa podeliť o dojmy s hashtagom #nasvahu.