V Kremnici sa odskákal SUBARU Big Air v meste

Pridané dňa 29.1.2013 - Autor: SKI INFO.SK

Big Air v meste, foto: Michal Andel

Big Air v meste, foto: Michal Andel

Ad SKIINFO.SK: Cez víkend sme boli na tejto výbornej akcii. Zúčastnili sme sa na nej prvý krát a musíme skonštatovať, že bola zvládnutá na jednotku. Boli sme veľmi príjemne prekvapení.

Historické centrum Kremnice - 26. január 2013. 40 jazdcov. Slovensko, Česko, Maďarsko. Tri víťazné mená. Daniel Hanka (lyže), Matej Matys (snb), Zuzana Medlová (snb). SUBARU Big Air v meste. Netreba veľa slov, pretože to bolo unikátne.
 
Odpoludnia sa zbierali rideri a zoznamovali sa s 10 m skokom. Tento rok už bola kvalifikácia o čosi odbornejšia. Nehodnotili sa jazdci navzájom, ale tých najlepších vyberala trojčlenná odborná porota. Bolo sa na čo pozerať, bolo komu fandiť! Do večerného superfinále postúpilo 8 freeskierov, 8 snowboardistov a 3 baby. V pozadí ohňostroja a kremnického zámku si každý finalista skočil to najlepšie, čo sa dalo. Tento rok sme zvládli bez zranení.
 
Atmosféra večera bola magická. Podvečer všetkých nakopol reper VEC a nálada gradovala až do posledného skoku. Úroveň eventu napreduje a progres tento rok videli všetci. Technicky výborne zvládnutý skok, sprievodný program a aktivity zaplnili celodenný program návštevníkom. Afterparty v kine Akropola bola už len čerešničkou na torte po celom dni.
Už teraz sa tešíme na ďalší ročník. Opäť sa pokúsime byť lepší, väčší a dokonalejší.
 
Kompletné výsledky:
 
SKI 
1. Daniel Hanka  
2. Lukáš Trso  
3. Juraj Bernát 
4. Peter Lengyel 
5. Igor Janckulík 
6. Peter Dikoš 
7. Ján Tajboš 
8. Jaromír Jirmer 
 
SNB
1. Matej Matys
2. Boris Karolčík
3. Jan Kaňurek
4. Dušan Bizik
5. Matej Dolník
6. Martin Grísnik
7. Michal Husár
8. Marek Kríž
 
Baby
1. Zuzana Mendlová
2. Diana Augustínová