Ski Bachledova: Novinky v sezóne 2014-2015

Pridané dňa 26.11.2014 - Autor: SKI INFO.SK

Ski Bachledova

Ski Bachledova

Otvorenie zimnej sezóny v Ski Bachledova v znamení nových zjazdoviek  do Malej Frankovej

Ski Bachledova pre svojich návštevníkov otvorí v decembri 2014 dve nové zjazdovky  do Malej Frankovej, a tak lyžiarsky prepojí tri dediny – Malú Frankovú, Jezersko a Ždiar. Unikátny projekt sa stáva skutočnosťou a Ski Bachledova sa stáva jedinečným strediskom na Slovensku s prístupom z troch rôznych obcí a troch smerov.

50% rozšírenie plochy lyžiarskych terénov s inštalovaným plne automatickým systémom zasnežovania prinesie množstvo nezabudnuteľných zážitkov pre lyžiarov. 

Otvorenie zimnej sezóny, ktoré je naplánované na 13. decembra 2014, sa bude niesť v znamení nových možností strediska. Ski Bachledova v tomto roku okrem sprístupnenie troch dolín poteší svojich návštevníkov aj novými chuťami  v novootvorenej reštaurácii s talianskou kuchyňou a návštevníci v Apré Ski baroch sa môžu tešiť na trikrát viac zábavy.

Sme rodinné stredisko a nezabúdame ani na našich najmenších, pre ktorých bude toho roku sprístupnený nový detský areál Macka Kubíka. V ňom deti nájdu čarovný detský les, detské prepravné pásy, prekážkovú a aj tubingovú dráhu.

Tohtoročnou novinkou bude aj Obrovský slalom s automatickým samomeracím systémom. Športovci, príďte si porovnať časy a zistite, kto z vás je na svahu najrýchlejší. 

Ski Bachledova je moderné, rodinné, celoročné stredisko, ktoré svojim klientom v zime poskytuje 12 km zjazdoviek, 20 km bežeckých tratí, reštaurácie, bary, tubingovú dráhu, bobovú dráhu, snowrafting a množstvo ďalších atrakcií ako napríklad vyhliadkovú vežu, ktoré sú vhodné aj pre nelyžiarov.  

Už tri roky sa v lete stredisko mení na Sun Bachledovu, kde návštevníci môžu nájsť náučný chodník a množstvo atrakcií pre veľkých aj malých. Cestou k prírodnej rezervácii  Jezerské jazero  chránené už od roku 1967 môžete otestovať vaše zručnosti na rôznych športových stanovištiach.  Nie len adrenalínoví nadšenci si užijú zjazdové trate  Filipa Polca v našom Bike parku  a cyklotrasy s krásnymi výhľadmi na Belianske Tatry – pretože v Ski aj Sun Bachledova myslíme na zábavu ozaj pre každého. 

Ski Bachledova

Ski Bachledova náučný chodník