Zimné študentské hry 2014

Pridané dňa 3.3.2014 - Autor: SKI INFO.SK

Zimné študentské hry 2014

Zimné študentské hry 2014

Zimné študentské hry po dvoch úspešných ročníkoch ožijú aj v roku 2014! Milovníci zimných športov, zábavy a hudby budú mať možnosť opäť sa stretnúť v čarovnej prírode Nízkych Tatier v Jasnej v dňoch 21.-23.3.2014.
 
Zimné študentské hry sú podujatie organizované občianskym združením ApacheEntertainment v spolupráci so Študentskou radou vysokých škôl a ErasmusStudentNetwork Slovakia. Ide o jedinečný projekt svojho druhu na Slovensku s cieľom spojiť študentov všetkých vysokých škôl na jednom mieste za účelom súťaženia a zábavy.Taktiež je to príležitosť pre študentov stretnúť študentov z iných krajín a zároveňsi vymeniť informácie o kultúre inej krajiny, čo je v dnešnom svete globalizácie naozaj cenné. V neposlednom rade projekt podporuje zdravý a aktívny životný štýl mladých ľudí.
 
Aj v roku 2014 bude pre účastníkov zabezpečené ubytovanie v hoteli Liptov (2 noci), celodenná strava, skipass, kultúrny program, ako aj voľno časové aktivity.
 
Súťažiť sa bude v dvoch oficiálnych disciplínach – lyže a snowboard (zjazd/slalom) a v dvoch kategóriách – muži a ženy. Tak ako aj v minulých ročníkoch, zúčastnení budú mať možnosť vyskúšať si horolezeckú stenu, zahrať si turnaj v stolnom tenise, zapojiť sa do spoločenských hier, alebo si užiť relaxačné aktivity ;)
 
Dva večery budú sprevádzané kapelami,DJ-mi a spevákmi rôznych žánrov, súťažami o vecné ceny a kopou cool ľudí, ktorí Tebe a Tvojim kamošom zaručia kvalitnú zábavu. Potvrdenými vystupujúcimi na Zimných hrách 2014 sú kapely Slobodná Európa, Frequency, In Vivo, Ewelin, DJ Šaniel a M.Bulwa, ktorý dokážu rozpútať neuveriteľnú žúrku!! Počas druhého večera prebehne slávnostné vyhlásenie výsledkov oficiálnych aj neoficiálnych súťaží.
 
Prihlásiť sa môžete na tejto stránke: http://zsh.sk/sk/registracia
 
Pozrite si upútavku na akciu: